Стартує онлайн курс «Стандарти обслуговування відвідувачів ЦНАП»

Стартує онлайн курс «Стандарти обслуговування відвідувачів ЦНАП»

7 грудня стартує онлайн курс «Єдині вимоги (стандарт) до якості обслуговування відвідувачів центрів надання адміністративних послуг». Головна особливість курсу ─ наявність не лише методичних матеріалів ─ під час курсу можна дізнатися про досвід практиків – керівників ЦНАП, та почути практичні рекомендації психолога щодо спілкування та обслуговування громадян. Цей онлайн курс одночасно є робочою інструкцією, контрольно-оцінковим матеріалом і “міні-підручником” для працівників-початківців.

Курс дасть відповідь на такі питання: Як забезпечити найкращий сервіс у центрах надання адміністративних послуг? Як діяти в нестандартних або конфліктних ситуаціях під час обслуговування? Які створити умови, щоб громадяни виходили з вашого центру задоволені результатом? Як цього досягти?

Онлайн курс корисний та цікавий для:

  • працівників центрів надання адміністративних послуг
  • представників органів державної влади та місцевого самоврядування
  • громадян, які небайдужі до реформ та прагнуть отримати належний сервіс

Серед основних аспектів курсу – не лише персональні стандарти якісного обслуговування (щодо спілкування та поведінки адміністраторів), а і розгляд нестандартних ситуацій та аналіз якості управління ЦНАП. Основна мета ─ формування нової практики спілкування та  взаємодії з громадянами і підвищення рівня довіри громадян до дій представників влади.

Ознайомлення із матеріалом сприятиме забезпеченню комфортних умов і доброзичливого ставлення до відвідувачів, формування та підтримку позитивного іміджу ЦНАП.  Проходження курсу рекомендовано адміністраторам центрів надання адміністративних послуг усіх рівнів по всій території України.

Курс було розроблено Міністерством економічного розвитку і торгівлі України спільно з проектом «Реформа управління на сході України ІІ», що впроваджується компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та Офісом реформи адміністративних послуг (EDGE). Програма курсу базується на однойменному посібнику.

Реєстрація за посиланням: http://bit.ly/2ATauf1

 

cnapadmin