Організація оплати послуг через POS-термінали в ЦНАП

Організація оплати послуг через POS-термінали в ЦНАП

POS-термінали в ЦНАП  – вирішення проблеми від Ощадбанку

Якщо запитати відвідувача ЦНАП, чи зручно було б сплачувати за послуги безпосередньо в приміщенні центру, то відповідь є очевидною: ТАК.
Оплата на місці – це зручність, економія часу всіх учасників процесу та оптимізація процедури надання послуг.
107 центрів розмістили в своїх приміщеннях або відділення банків, або кіоски самообслуговування, або платіжні POS-термінали. Прикро, але більше 600 ЦНАП поки що не забезпечують відвідувачам якісний сервіс оплати послуг. Ощадбанк пропонує просте і доступне рішення, що надає користувачу платіжної картки можливість здійснити оплату на місці та не витрачати час, – POS-термінал. Термінальне обладнання Ощадбанку вже працює в 32 центрах.
З терміналом Ощадбанку адміністратори ЦНАП проводять оплату адмінпослуг безпосередньо за своїм комп’ютером, використовуючи інтегроване програмне забезпечення.
Умови розміщення POS-терміналів у ЦНАП є доступними. Процес їх встановлення разом зі спеціальною комп’ютерною програмою, яка містить всі необхідні реквізити платежів, – простий і зрозумілий. У адміністратора має бути:
– комп’ютер з Windows не нижче версії 7 та операційною пам’яттю не менше 2 ГБ;
– Інтернет;
– принтер.

Навчання персоналу проводиться Ощадбанком безкоштовно у зручний для адміністраторів час. Обслуговування терміналу (забезпечення папером, ремонт, заміна тощо) здійснюється без будь-яких додаткових платежів. У разі виникнення питань, пов’язаних зі здійсненням операцій та роботою обладнання, адміністратор може звернутись до служби підтримки щодня з 08:00 до 20:00.

При встановленні термінального обладнання підписується типовий договір про еквайрингове обслуговування.

Етапи встановлення платіжних терміналів у ЦНАП:

З будь-яких питань щодо встановлення POS-терміналів для оплати адмінпослуг у ЦНАП звертайтесь за телефоном: (044) 247-84-37 або на електронну адресу TolkachovPP@oschadbank.ua.

Зразок договору на еквайрингове обслуговування

Матеріал підготовлено Офісом реформи адміністративних послуг

cnapadmin